YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Torrhosta

Torrhosta

Naturliga tag mot torrhosta

Kittlar det i halsen tills du inte kan låta bli att hosta? Känns det torrt och irriterat? Då kan du ha drabbats av torrhosta. Hosta är kroppens sätt att ta hand om sig och göra sig av med något som irriterar luftvägarna. Torrhosta kan vara ett tidigt tecken på att du håller på att bli förkyld, men det kan också vara något i luften runt dig som retar. Oavsett vad hostan beror på, kan du prova Carmolis.

När det kliar i halsen

Vid torrhosta kan det hjälpa att dricka mycket. Vätska hjälper de irriterade slemhinnorna att lugna sig, men drick hellre varma drycker än kalla, eftersom kyla kan vara retande. Vi rekommenderar en värmande kopp te eller kanske ett uppfriskande och avslappnande ångbad med några droppar Carmolis i.

När du inte får sova

Inte nog med att torrhosta är irriterande under dagen, den kan göra det svårt att sova också. Carmolis innehåller bland annat anis, ingefära, timjan och honung som kan dämpa den tröttsamma rethostan. Prova att ta några puffar av vår munspray före läggdags, så att du kan få den sömn du behöver.

När hostan inte vill ge med sig

Ibland känns det som att den envisa hostan aldrig kommer att gå över. Då är det skönt att veta att det finns ett preparat baserat på naturliga ämnen som kan ha en hostdämpande och lugnande effekt. Carmolis innehåller dessutom flera örter som anses skonsamma och välgörande för magen, vilket är bra om du till exempel använder örtkarameller under en längre period.

Från naturens eget skafferi

Flera av de elva örter som Carmolis örtpreparat innehåller har sedan lång tid tillbaka ansetts kunna dämpa hosta, genom att stimulera salivproduktionen och på så vis verka lugnande och lenande för hals och svalg. Med verksamma ämnen från naturen och en god frisk smak kan du bekämpa hostan på ett naturligt, skonsamt och gott sätt, varje dag.

Torrhosta