YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Tappad hes röst

Tappad / hes röst

Första hjälpen mot tappad röst

Är rösten svag och raspig? Måste du till och med anstränga dig för att få fram ett endaste ljud? Då har du tappat rösten, något som kan ställa till problem i både vardagen och arbetslivet. Men var lugn, det finns snabb, naturlig hjälp att få. Carmolis örtpreparat hjälper dig att ta hand om din röst, så att du kan göra dig hörd.

När du inte längre låter som du

Hes röst, eller dysfoni som det kallas på medicinskt språk, beror på att stämbanden blir inflammerade och inte längre kan svänga som de brukar när du pratar. Din röst förändras och dessutom kan det göra ont att svälja. Är du förkyld brukar hesheten försvinna när förkylningen släpper. Under tiden ger Carmolis effektiv lindring.

När rösten försvinner

Ibland kan rösten försvinna helt, en kortare stund eller upp till ett par dagar. Om du inte får tillbaka rösten efter en kort period ska du uppsöka läkare, eftersom långvarig heshet bör utredas. Men först kan du prova Carmolis. Med örter som salvia mot halsont och anis för att stimulera salivproduktionen, vilket smörjer slemhinnorna, får du hjälp att lugna de irriterade stämbanden.

När rösten behöver hjälp

Du kan också ha överansträngt rösten. Rökning, stress och damm kan också påverka slemhinnor och stämband. Vissa yrkesgrupper är mer drabbade än andra, till exempel sångare och talare, men vem som helst kan bli hes eller tappa rösten. Ett klassiskt tips är att vila rösten och dricka mycket vatten. Vi rekommenderar att du dricker ljummet te med några droppar Carmolis i, eller använder vår praktiska örtspray som ger ännu snabbare lindring.

Det naturliga alternativet för hesa halsar

Carmolis örtpreparat ger naturlig lindring vid heshet och hjälper dina stämband att återhämta sig. Vår örtspray är extra effektiv eftersom den lägger sig som en lenande film i svalget för en direkt lugnande effekt på irriterade slemhinnor och stämband. Sprayflaskan är enkel att ha med sig var du än är. Så att du alltid kan ta hand om din röst, på ett naturligt och skonsamt sätt.

 

Tappad hes röst