YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Sockerfritt godis

Sockerfritt godis

Sockerfritt godis för omsorg om kroppen

Vi har en förkärlek för söta livsmedel eftersom de ger snabb energi. Jämfört med förr är tillgången till socker mycket högre nu för tiden, och samtidigt går utvecklingen av mindre artificiella, växtbaserade sötningsmedel framåt. Om du vill eller behöver pausa från socker finns Carmolis förstås även i sockerfri form.

När valet är ditt

I Carmolis klassiska örtpreparat används socker och honung som sötning för deras lenande och slemlösande egenskaper till exempel. Men du kan också dra nytta av de lindrande effekterna av de beprövade örterna som Carmolis innehåller i våra goda sockerfria varianter. För att det är ditt val, för din och din familjs hälsa.

När du behöver hitta balansen

Carmolis sockerfria örtkarameller och örtpastiller är sötade med bland annat steviolglykosider, som utvinns ur växten sötflockel (Stevia rebaudiana) och som är många gånger sötare än socker. Till skillnad från en del andra sötningsmedel verkar steviolglykosider inte påverka blodsockernivån och innehåller inte heller några kalorier. Ett bra alternativ för lite mer balans i livet.

När du är sugen på något gott

Carmolis finns dessutom i flera olika goda smaker. Så goda att de snabbt blir en favorit för stora och små, oavsett om du eller någon nära har ont i halsen eller inte. Välj mellan frisk pepparmint, eldig ingefära, fräsch citronmeliss eller pepprig salmiak när du blir sugen på något gott. Men se upp så ingen annan hinner äta upp allt det goda först.

Godis på naturens vis

Carmolis örtkarameller och örtpastiller innehåller välgörande ämnen från naturens örter som har använts i århundraden för att lindra olika tillfälliga besvär. De är dessutom lika goda som godis. Så oavsett om du väljer våra halstabletter för lindringens eller för smakens skull, så kan det kännas tryggt att veta att det är godis på naturens vis du stoppar i munnen.

 

Sockerfritt godis