YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Lindring för vinterns hosta

Känns det som att alla hostar runt dig?

Eller har du kanske drabbats själv? När något irriterar de övre luftvägarna går kroppens försvar igång. Hosta är ett sätt för kroppen att göra sig av med ämnen som inte ska vara där. Den vanligaste orsaken till hosta är förkylning, men den kan också bero på exempelvis allergi eller biverkningar från läkemedel. Tala med din läkare om du tar några läkemedel och har långvarig hosta. Annars kan du lindra din hosta med Carmolis.

När naturen hjälper dig

Hosta kommer i många former: torr, kittlande eller med slem. Många örter har en lång tradition som naturläkemedel, och örterna i Carmolis verkar lindrande vid hosta av alla slag. De utvalda örtextrakten är kända för sina lugnande egenskaper sedan flera århundraden tillbaka. Anis är till exempel hostdämpande och C-vitamin lindrar svullnad i svalg och näsa när slemhinnorna blivit irriterade. Honung är både antibakteriellt och slemlösande.

När du prioriterar sömnen

Sömn är viktigt för vår återhämtning och vårt immunförsvar. Därför är det otroligt viktigt att sova, men alla som har haft hosta någon gång vet hur svårt det kan vara. Att äta halstabletter precis vid läggdags är inte att rekommendera, även om våra örtkarameller och örtpastiller är sockerfria och därmed snälla mot tänderna. Därför har vi även en munspray som är perfekt att ta vid sängdags, så att du kan få en paus från hostan och återhämta dig.

När du vill vara nära

Hosta är inte trevligt varken för den som drabbats eller för omgivningen. Bortsett från att det är jobbigt med själva hostan är dålig andedräkt en vanlig följd. Både beläggningar i svalget och slem kan ge en ofräsch andedräkt som gör att andra gärna håller sig på avstånd. De naturliga ämnena i Carmolis, till exempel pepparmynta, gör andedräkten fräsch och frisk igen.

Ett naturligt alternativ för både stora och små

Det är alltid extra svårt när barnen är sjuka. Många hostmediciner är dessutom inte rekommenderade för små barn. Carmolis är naturliga, sockerfria produkter, som är skonsamma för tänder och kropp för både stora och små. Mjuka pastiller eller droppar istället för hårda karameller är också lättare att ta för familjens minsta, och len och god honungssmak brukar både barn och vuxna tycka om.

Hosta