YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Huskur mot förkylning

En naturlig huskur mot förkylning

I förkylningstider ropar löpsedlarna ut alla slags husmorstips och sökningar efter huskurer mot förkylning toppar på internet. När halsen svider och näsan är helt tilltäppt är det snabba, men effektiva lösningar som behövs. För dig som inte orkar eller har tid att koka ihop något själv finns Carmolis.

När det naturliga är förstahandsvalet

Beprövade metoder och ingredienser är grunden i effektiva huskurer. I alla tider har människan använt växter med olika välgörande egenskaper för att lindra och behandla olika slags åkommor och besvär, till exempel hosta och snuva. Grunden till Carmolis örtpreparat lades redan på 1600-talet, och kombinationerna av örter i våra olika produkter har varit omtyckta i huskurer under lång tid.

När du kan ta dig tid

Ångbad är också en vanlig huskur mot bland annat förkylning. Det är ett perfekt sätt att varva ner och lindra förkylningen. Värmen från ångbadet får dig att slappna av, vilket hjälper immunförsvaret att orka kämpa. Det återfuktar också slemhinnorna i hals och lungor, och med ett tillskott av Carmolis örtdroppar i det varma vattnet kan du få en ännu mer uppfriskande och lindrande känsla.

När god smak och lindring går hand i hand

Carmolis ger inte bara en lindrande effekt, det är gott också. Pepparmynta och citron är friskt och fräscht, honung är mjukt och lent för smaklökarna och ingefära passar dig som vill ha lite mer riv i dina halstabletter. Örterna i våra örtkarameller eller örtpastiller är noggrant utvalda och kombinerade, för att du inte ska behöva välja mellan god smak och god effekt.

Kura ihop i soffan med en huskur

Tänk på att ta dig tid att ta hand om dig själv, även om du har mycket att stå i. Det är extra viktigt när du är förkyld. Varför inte kura ihop dig i soffan under en skön filt, med en kopp te, och låta kroppen återhämta sig? Boosta gärna effekten med några droppar Carmolis i teet. Det är vad vi kallar en riktig huskur.

 

En naturlig huskur mot förkylning