YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Halstablett

Halstabletter

Halstabletter för omsorg om halsen

När din hals och röst behöver lite extra omsorg är halstabletter som baseras på naturens egna läkeväxter ett skonsamt val. Alla Carmolis örtkarameller och örtpastiller innehåller de välkända, beprövade eteriska oljorna som finns i våra örtdroppar. De lenar och lugnar irriterade slemhinnor i hals och svalg på ett naturligt och varsamt sätt.

När du behöver lindring som varar

Halstabletter lindrar inte bara vid halsont, de hjälper också vid heshet och nästäppa. Hårda karameller eller mjuka pastiller är en smaksak: effekten är densamma. Carmolis hårda örtkarameller smälter långsamt i munnen, så att du får lindring som håller i sig en lång stund. Om du behöver mer ”diskreta” halstabletter, t.ex. när du talar, är de mjuka örtpastillerna lättare att ha i munnen.

När smaklökarna får bestämma

Carmolis örtkarameller och örtpastiller finns i många goda smaker. Smaken är stark och ger en fräsch och frisk andedräkt. Välj mellan vår örtkaramell med klassisk smak, eller med smak av ingefära, honung eller lakrits. Örtpastillerna finns också i flera goda smaker utöver den klassiska: ingefära, citronmeliss och salmiak. Vilken blir din favorit?

När det naturliga kommer först

Många halstabletter är sötade med socker, framförallt för att det är slemlösande. Carmolis innehåller inga artificiella sötningsmedel utan är naturligt sötade med äkta socker eller honung, som använts mot slemhosta sedan urminnes tider. Våra produkter finns även i sockerfria varianter som sötas med naturliga sötningsmedel. En snäll lösning för både kropp och tänder.

Egenvård från naturen

Carmolis är ett naturligt örtbaserat alternativ till halstabletter med konstgjorda sötningsmedel och ämnen. De hårda karamellerna eller mjuka pastillerna har en lindrande och lenande effekt vid halsont och täppt näsa, samtidigt som de motverkar heshet och ger dig en klarare röst. Kärlek för halsen på naturlig väg.

 

Halstablett