YHTEYSTIEDOT

Itänummenkatu 44
68600 Pietarsaari
06-7817900
info@bertils.fi

Hälsokost som fungerar

Det finns mängder av preparat som påstås minska risken för förkylningssymtom som hosta, snuva eller nästäppa. Internet svämmar över av diverse hemmagjorda huskurer, men vad gör du när tiden inte räcker till för att hitta rätt och du vill vara säker på att det fungerar? Enkelt: då finns det färdiga, beprövade produkter från Carmolis.

När du vill ha något som fungerar

Att känna sig täppt i näsan, hosta eller ha ont i halsen är inte ovanligt, särskilt under årets kallare månader. Carmolis kan verka lindrande och är framtagna från naturliga, beprövade örtextrakt som använts under lång tid. Våra recept härstammar från de skickliga munkar som var 1600-talets motsvarighet till läkare och apotekare. Från klostrens krydd- och örtagårdar hämtade de ingredienser som kan ha samma lindrande effekt än idag.

När naturen har lösningen

I vår tekniskt avancerade tid verkar naturliga kurer mot lättare åkommor och besvär vara på frammarsch. Till exempel säljs örtpreparat som Carmolis numera inte bara på hälsokostaffärer utan även på vanliga apotek. Forskningen på ämnen som kanske främst är förknippade med traditionell läkekonst i olika världsdelar har också ökat, för att se om det finns vetenskapliga belägg för deras påstådda effekt.

När du vill vara rädd om dig och andra

Carmolis produkter är avsedda för egenvård av lindriga symtom vid till exempel förkylning. Med eteriska oljor från örter som salvia, pepparmynta och lavendel är de ett skonsamt komplement till andra behandlingar och kan ge naturlig lindring, oavsett om det är du själv eller andra som behöver dem.

Ett effektivt, naturligt alternativ

De aktiva beståndsdelarna i Carmolis örtpreparat har ett naturligt ursprung och välkänd effekt. Det är receptfria produkter för lindring av tillfälliga, lindriga besvär utan onödiga kemikalier och finns även utan tillsatt socker. Ett naturligt alternativ som fungerar helt enkelt.

 

Hälsokost